Long Beach Half Marathon 2017 Резултати

Здравейте! Тази сутрин пуснах полумаратона на Лонг Бийч! И аз следя заедно с Чикагския маратон и няколко други състезания, които видях, обсъждани в Instagram. Кажете ми как се справихте!

Докладвайте за вашето бягане или състезание в @RuneAtrepeat Instagram (в моя ежедневен отчет за Run за 10.9.17) или споделете връзка в коментарите по -долу.
Най -новите ми видеоклипове

Подкаст резюме от 6 август
И ето нов видеоклип с бърз резюме от 3 подкаста, които слушах вчера.
Подкасти рецидивиха:

Драматичният клуб – Епизод на април 2018 г. за Моника Левински и юли 2018 г. Епизод за Конан О’Брайън и херцогиня на Йорк Фърги. Интересни неща!

The Morning Toast Podcast – Днешният епизод за горещи теми, включително E! Съобщението за новини, че шоуто ще бъде напълно отменено (времената са превключени малко напоследък, но сега свърши).

Сочна лъжичка с Хедър Макдоналд – Интервю с капитан Санди от подложката Средиземноморие

Още видеоклипове

0 секунди от 7 минути, 26 секунди

След това
Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
06:05

На живо
00:00
08:21
07:26

13.1 Бележки от полумаратона на Лонг Бийч:

1. Преди да отида на състезателното изложение, направих мини-хранена подготовка. Е, ако приготвянето на огромна партида пилешко пиле се счита за „мини ядене подготовка“.

2. Вчера ударих изложението. Беше най -красивият ден! Нямах нужда от работеща екипировка или гориво, така че бях навън и излязох доста бързо.

3. На път за вкъщи ударих Trader Joe’s за основни неща за зареждане на въглехидрати. (И някои несъществени като зърнени култури на Rose и Pumpkin O.)

4. Когато се прибрах вкъщи, открих, че Вегас е почукал над боклука !! Той намери пакета от пилето! Разрушен.

5. Прекарах вечерното хранене, подготвяйки се да тичам … и до това намеквам да ям множество ястия в приготвяне, за да тичам.

6. След това зададох алармата си за ярко и рано! И се събудих ярко и по -рано, отколкото алармата ми беше дори настроена!

Направих типичните неща преди състезанието … ледено кафе / искра / зърнени култури / тоалетна / слънцезащитен блок / селфи …

7. Изненадващо стигането до състезанието беше лесно ветровито! Не знам дали тази година по -малко хора са управлявали LB маратон / полумаратон или дали маршрутът, който поех, беше толкова по -добър от преди, но обикновено има много трафик и е трудно да се намери сутринта за паркиране. Тази сутрин беше много лесно.

Ударих баните и получих стартовата линия с около 15 минути, за да запазя.

8. Състезанието LB е плоско в съзнанието ми. Винаги мисля, че бягането на плажа предполага, че е много плоско. Представям велосипедни / пешеходни пътеки по Лонг Бийч и Санта Моника и Хънтингтън Бийч – това са много плоски пътеки, които продължават с километри (и аз го обичам)!

Но има някои хълмове на този курс. В началото има няколко надлези и има и няколко завоя.

СЪВЕТ: Бъдете нащрек, докато вървите около остри завои или ветровити пътеки – в някои случаи други бегачи ще се опитат да пуснат допирателните или да се пресекат и да не ви виждат или да се натъкнете на вас.

9. Беше добре и облачно за много от състезанието. Някой каза, че е малко влажно, но не забелязах.

10. Има спиране на дупка за понички около миля 10. Никога не спирам тук, защото в този момент обикновено се опитвам да вляза в зоната. О, и когато провеждам пълен маратон, обикновено правя гориво на всеки 5 мили, така че обикновено вече ям нужното гориво.

Съвет: Обикновено правя блокове на Margarita Shot на Mile 5 & Mile 10 и Clif Mocha гел на миля 15 и след това решавам кога искам да правя на миля 18-20 … зависи от това как се чувствам.

11. Днес не се чувствах страхотно. Не се чувствах зле задължително … просто се чувствах някак бавен и тежък. И аз се почувствах без дъх – както във форма и като че ли обикновено се чувствам като вървя нагоре по стълби. Това може да е от няколко различни неща …

Възможни причини, поради които се почувствах без дъх на състезанието:

а.) Аз съм без форма.

б.) Аз съм във форма, но бях уморен.

в.) Извънземният ме отвлече и открадна един от дробовете ми снощи, докато спях.

г.) ​​Преодолявам нещата и всичко това е във въображението ми.

д.) Бях прекалено бързо за сегашното си ниво на фитнес.

е.) Никой не се интересува, спрете да правите списъци.

g.) Аз съм проходилка за сън … но ходя до местния магазин за алкохол и закупувам пакет цигари в съня си.

з.) Трябва да повторно разделям LAX

i.) Бях изтощен или не се възстанових от последното си бягане.

12. Бягай и свърши!

Завърших с време 1:45: 41 и 8:04 темп. (Неофициални – официални времена ще бъдат пуснати от тази вечер на уебсайта им.)

13. След състезанието отидох до щанда на Beach Cities Challenge и получих моя специален медал.

Получавате допълнителен фантастичен медал (той е допълнителен и фантастичен) за провеждане на всички 3 от състезанията на Beach City. Това включва: Маратонът на Surf City & Half / Orange County Marathon & Half / Long Beach Marathon & Half. Можете да направите пълния или полумаратон – просто трябва да направите всички 3 подред.

(Surf City е в Huntington Beach и Orange County минава през Newport Beach.)

Това е огромен медал от звездна рибка, който се отваря като медальон!

.1 … След това се отправих към щанда на единствения бегачи. Екипът на единствения бегачи е треньор на Стив – който е треньор на нови и подправени бегачиДа правя маратон на Лонг Бийч и Ла Маратон от години. Но много по -важното – Стив и всички SRS са много сладки и забавни.

Най -хубавите и 2 -ри мнозина изтичат от всички тях са Leann! Обичам я. (Първото много забавление е Стив.)

И мисля, че Leann е най -сладкото от цялата група. Тя организира палатката след пускането и имаше толкова много страхотни възможности за храна и напитки. Моята някаква победа обиколка!

Сега, когато Long Beach приключи, те ще започнат да тренират за LA Marathon. Ако сте в района и искате група за бягане – проверете ги тук – маратон на маратон и половин маратон.

Сега ми кажете какво сте замислили! Ще публикувам доклад за изпълнение утре в Instagram, където можете да споделите вашите победи и обиколки на победата!

Въпрос: Коя беше най -добрата част от вашия уикенд? Състезавахте ли се?

Имали ли сте епична обиколка на победата (след пускането)?

Изпратете ми работната книга

39save

Споделянето е загриженост!

39

Щифт

Дял

Туит

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате тези:

Какво да ядем преди състезание с късно полумаратон

Какво да ядем преди състезание с късно полумаратон

Какво да ядете преди следобедния полумаратон Rock N Roll Las Vegas. Как да горим преди полумаратон или маратон

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

Най -добрият град на Америка (Сан Диего) Резултати от расата на полумаратон и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

Surf City Half Marathon Резултати и резюме

Surf City Half Marathon Резултати и резюме

Surf City Marathon и Half Marathon резултати и резюме. Снимки и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън

Резултати от полумаратон на OC и топ 13 акцента

Резултати от полумаратон на OC и топ 13 акцента

Резултати от расата на OC Marathon и Half Marathon. Оранжев окръг резюме и най -добрите части от бягането на 13,1 мили. Отстъпки за други

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме и преглед. Irvine наполовина луд полумаратон за бягане и преглед на състезанията и предложения за

LEXUS Дайте резултати на полумаратон и код за отстъпка за следващите състезания

LEXUS Дайте резултати на полумаратон и код за отстъпка за следващите състезания

Lexus дантела Irvine Half Marathon 5K резултати. Състезание за резюме разбира се, завършва и състезателен курс в Южна Калифорния.

⚡ от Shareaholic

.

Здравейте! Тази сутрин пуснах полумаратона на Лонг Бийч! И аз следя заедно с Чикагския маратон и няколко други състезания, които видях, обсъждани в Instagram. Кажете ми как се справихте! Докладвайте за вашето бягане или състезание в @RuneAtrepeat Instagram (в моя ежедневен отчет за Run за 10.9.17) или споделете връзка в коментарите по -долу. Най -новите…

Leave a Reply

Your email address will not be published.