Бях заменен в Instagram

Здравейте! Току -що се върнах от Лас Вегас! Така че, моля, пренебрегвайте всички печатни грешки, както и случайност – имам само 2 часа сън през последните 2 нощи! (Обикновено нямам причина за грешките си, така че ще дояя това.)

Последните ми видеоклипове

Тест за ковид 19 антитела
Взех теста за антитела Covid19. Ето точно как мина, както и резултатите!

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 19 секунди

След това
Моята красива друга половина в Pysch Ward: Мемоар – преглед на книги
05:31

На живо
00:00
08:21
05:19

Така или иначе.

На практика отмених, когато отидох във Вегас, тъй като двете скорошни спешни случаи на домакинството ме тласнаха на работа, както и аз помагах да организирам нещата за семейството си. Въпреки това се отправихме там за откриването на художествената галерия на моя приятел. Това е наистина огромна оферта, както и аз исках да бъда подкрепящ. Проверете изкуството на Куртис Рикович тук. Ако сте в Лас Вегас, можете да видите неговата галерия на улица Freemont в центъра на града. Той е в комплекса на контейнерния парк.

Огромни поздравления за Куртис !!

Но сега да ви разкажа история за опасностите от Лас Вегас. Не позволявайте това да ви се случи.

Най -добрият ми добър приятел, както и аз се качих от Оранжев регион до Лас Вегас в края на петък. И двамата работихме цял ден, преди да се отправим. Това е грешка №1 – уеб трафикът към Лас Вегас в петък следобед е най -лошият. Ще отнеме постоянно, както и 4 часа, за да стигнете до там.

Направихме го, както и доволни от братовчед ми, както и с нейния приятел. Щом се появихме в хотела, всички ние се втурнахме да се подготвим да излезем. Защото беше толкова късно, отидохме директно в клуб Afterhours. Имаше напитки, както и танци, както и много случайни снимки, както и истории в Instagram …

1. Най -доброто предложение в Лас Вегас, което мога да ви предоставя, е – винаги залог на червено.

2. Второто най -добро предложение е да бъдете мъдри, както и да се уверите, че вие, както и вашите приятели се придържат.

Имахме група от четири жени, както и доста страхотни да останат заедно (въпреки че един член на екипа винаги се скита, търсейки нейния телефон / храна / гланц / устни Пръстите обаче се казва Синди).

Това беше взрив, както и в крайна сметка се заглавихме след изгряването на слънцето.

Добре, че имах моите много цепени слънчеви очила, които купих от бензиностанция …

(Неонови екологични слънчеви очила // Розово съхранение на резервоара за съхранение през Charlotte Russe // предположение голи помпи)

Когато се върнахме в хотела, катастрофирах за 1 час, както и след това се събудих, тъй като тялото ми не обича да спи през деня. Всички останали бяха напълно нокаутирани, така че получих храна, хванах се по имейл, както и дори попаднах на медицинския спа в казиното Red Rock. Бум! Имах нужда от това.

Малко по -късно ходех с Instagram, както и наваксвах живота на всеки, както и забавно. Жените се събуждаха, както и говорехме за нашите приключения.

Аз се обърнах, въпреки че IG харесваше всички снимки от снощи, както и си спомням случайни забавни неща. След това се случи – аз бях снимка, която ме накара да се притеснявам каквото и да е за моите приятели, Лас Вегас, най -добрият ми ъгъл, както и още.

Синди публикува поредица от снимки, както и се завъртя с тях, обичащи всеки от тях.

Всички се отпускахме в хотелското пространство, когато изведнъж викам …

„Ти ме замени! ??! Ти ме замени с произволна бяла жена, когато пикаех! ”

Всички бяха объркани, както и тогава Синди започна да се изкиска толкова силно. Тогава Ро, както и Арси потърсиха инстанцията на Синди, за да прекара с публикацията си.

Тя публикува 8 снимки на селфита с нас на различни места от снощи. С изключение на – една от снимките не ме е имала в него. както и вместо просто да направи снимка без мен, тя грабна случайна жена от тоалетната, както и я беше заставала за мен.

Ха !! Беше допълнително смешно, тъй като жената беше по -висока, както и по -лека от Синди, така че я дразних, че тя откри още един бял човек, който да ме замени. Не е готино.

Ние се смеехме толкова трудно от моята реакция, както и най -вероятно истината, че всички бяхме толкова изтощени, както и деликатни.

И така, имам отвор в моя собствен кръг за приятелство за 4 ”8 жена с дълга черна коса. Някой на разположение?

Моралът на историята е:

Най-добрият ми добър приятел, защото първи клас или не може да ме вземе от състав, или иска да ме замени.

И сега изисквам малко сън (и поничка. Ще говорим по -късно …

ВЪПРОС: Случвало ли ви се е да направите снимка с непознат?

Някой ви е помолил да сте на тяхната снимка?

Изпратете ми работната книга

38save

Споделянето е загриженост!

38
Щифт

ДялТуит

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на съвети за пътуване, както и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и

Лас Вегас храна, както и снимки на хотел Париж от The Half Marathon Weekend

Лас Вегас храна, както и снимки на хотел Париж от The Half Marathon Weekend

RNR Лас Вегас съвети за пътуване на половин маратон. Какво да ядем снимки на хотел в Париж, както и най -добрата храна, както и коктейлите. Бързо tr

Бен получи коронавирус

Бен получи коронавирус

Живот с някой, който получи Covid19 – Какво се случи? Моите резултати от теста на Covid19. истински чувства да се налага

Пътуване Джейн оценка за бегачи

Пътуване Джейн оценка за бегачи

Пътуване Джейн оценка за бегачи. Опитах го, както и споделям съвети! Проста за използване на преносима чанта за писоари, която е за еднократна употреба. Баня

Точно как го направихте чрез развод – истински съвети, които ми помогнаха

Точно как го направихте чрез развод – истински съвети, които ми помогнаха

Съвети за справяне с развод или разпадане. Точно как да се справя със загубата на връзка, както и с инструментите, които използвах, за да остане Connec

Покойният лов на яйцата на Великден Конфети

Покойният лов на яйцата на Великден Конфети

Изпълнение на блог за лов на великденски яйца. Съвети за забавно търсене на яйца с конфети с моето изключително червенокосно златно резюме, както и аудио

⚡ от Shareaholic

.

Здравейте! Току -що се върнах от Лас Вегас! Така че, моля, пренебрегвайте всички печатни грешки, както и случайност – имам само 2 часа сън през последните 2 нощи! (Обикновено нямам причина за грешките си, така че ще дояя това.) Последните ми видеоклипове Тест за ковид 19 антитела Взех теста за антитела Covid19. Ето точно как…

Leave a Reply

Your email address will not be published.