Тако не ви прави дебели

здравей! Как върви? Тук е чудесно! Тичах и ядох и притежавам котка, така че имам всичко това да ми върви … не е твърде много.

Тази сутрин бях в La-La Land и не започнах моя Garmin, когато започнах да бягам. Тичах по пътека, която обикновено използвам само в дълги дни и поех по различен маршрут там, така че всъщност не знаех колко много ще бягам, когато разбрах – ще предположа .70 от миля .
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен видео дневник – Ден 3. Провеждане

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
Неортодоксална книга и преглед на Netflix
07:28

На живо
00:00
08:21
00:51

И бягането на този път ме накара да се замисля отново за безопасността – напоследък много ми беше в съзнанието, откакто споменах, че трима бегачи бяха нападнати миналия месец.

Обикновено тичам тук през почивните дни и наоколо има много проходилки, бегачи и колоездачи. Но днес, в случайна делнична сутрин, беше доста тихо и аз отидох дълго време, без да видя друг човек. Това не е умно бягане на Monican!

За щастие се прибрах вкъщи и звук си говоря с хубави хора, но сега ще се придържам към по -населени пътеки в делничните дни, когато знам това.

Сигурен съм, че Вегас беше супер щастлив, че се прибрах вкъщи. Той обича да ми помага с моите готини упражнения …

Пилешки тако

Вчера направих настъргано пилешко салса в крокпота. Това е сериозно едно от най -лесните неща, които трябва да направите досега. Толкова е просто, отнема 2 минути „работа“ и е здравословно. Бум.

(На снимката по -горе добавих моркови – обикновено не го правя, но мислех, че ще го превключа. Работи добре, тъй като те се готвиха и ги разбих със салса и пилешко месо, така че добави тире от витамини, но наистина не вкусих различно.)

Обикновено използвам четири пилешки гърди за тази рецепта. Тъй като пакетът ми пиле дойде с шест, изпекох другите две, за да ям на салати за обяд. Това ме кара да се чувствам като супер звезда за хранене.

След като пилето в крока беше направено, го раздробявах.

Друго страхотно нещо в този метод за готвене на пиле е, че раздробява супер лесно и прави тон храна. Можете да използвате това нарязано пиле в тако, бурито, енхилади, отгоре на салати, в купа с ориз и боб …

Снощи направих тако с него и вероятно ще направя енхилади тази вечер.

Някой друг просто сложи всичко в чиния и прави тако, докато ги ядат? Освен ако не правим бурито, семейството ми сервира храната и след това има тортили отстрани. По този начин можете да откъснете парче тортила и да вземете малко месо с него или да направите тако.

Така или иначе. Що се отнася до заглавието на този пост на Lil – Tacos не ви прави дебели …

Виждал съм много шеги в Instagram за Taco вторник или любов към TACOS да е проблем.

Реалността е, че уличните тако са доста ниски в калории и здрави. Автентична мексиканска улица тако е на малка царевична тортила и има месо, лук и килантро. Те се сервират със салса отстрани, за да можете да изберете колко пикантно искате. Но те обикновено нямат заквасена сметана или сирене или гуакамоле.

Едно улично тако е между 150 и 200 калории (приблизително). Те често се сервират на две тортили, но можете да пропуснете една от тях, ако имате луди умения за хранене на тако.

Но това, което може да се опакова на калориите за това мексиканско хранене, е това, което пиете … това вероятно е мястото, където се правят истинските щети от диетата.

Сдвоете тако с лека бира, кльощава маргарита или коктейл от Палома (или този случаен кльощав коктейл, който съм правил преди) и сте готови.

Въпрос: Какъв вид тако харесвате – пилешко месо, carne asada, carnitas или вегетарианец?

Обикновено отивам с пилешко месо.

Изпратете ми работната книга

106save

Споделянето е загриженост!

106
Щифт

Дял

Туит

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

15 Бързи идеи за закуска преди пускане15 Бързи идеи за закуска преди пускане

Какво да ядете, преди да бягате и кога да ядете. 15 Бързи идеи за закуска преди пускане за нови бегачи и тренировки за полумаратон

Това, което ядох този уикенд и най -доброто бягане и ядене на ноември

Това, което ядох този уикенд и най -доброто бягане и ядене на ноември

Здравейте!! Как върви? Коя е любимата ви част от месеца? Колко тичаше? Колко ядехте? Защо съм a a

Какво ядях днес Дневник на храните – Маратон тренировъчна седмица 4

Какво ядях днес Дневник на храните – Маратон тренировъчна седмица 4

Какво ям за един ден. Дневник на храните, работещи с блог Седмица 4. Закуска, обяд, вечеря и закуски плюс бележки за

Защо не тичам на пясъка, но ти го правиш

Защо не тичам на пясъка, но ти го правиш

Тичането на пясъка е полезно за вас. Има ползи от тичането на мек пясък на плажа, но заедно с този списък

Най -доброто ядене и повторение от април 2018 г.

Най -доброто ядене и повторение от април 2018 г.

Най -добрите публикации в блога за бягане и рецепти от април. Най -добри съвети за видеоклипа на Бостънския маратон и 3 рецидиви за съставки

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме и преглед. Irvine наполовина луд полумаратон за бягане на маратон и преглед на състезанието и съвети за

⚡ от Shareaholic

.

здравей! Как върви? Тук е чудесно! Тичах и ядох и притежавам котка, така че имам всичко това да ми върви … не е твърде много. Тази сутрин бях в La-La Land и не започнах моя Garmin, когато започнах да бягам. Тичах по пътека, която обикновено използвам само в дълги дни и поех по различен маршрут…

Leave a Reply

Your email address will not be published.