Палачинки с фъстъчено брашно

наскоро взех фъстъчено брашно от Trader Joes. Оттогава съм в екстаз. Накрая тази сутрин направих дългоочакваните си палачинки с фъстъчено брашно.

Рецепта:
Най -актуалните ми видеоклипове

Подкаст резюме от 6 август
И ето нов видеоклип с бърз резюме от 3 подкаста, които слушах вчера.
Подкасти рецидивиха:

Драматичният клуб – Епизод на април 2018 г. за Моника Левински и юли 2018 г. Епизод за Конан О’Брайън и херцогиня на Йорк Фърги. Интересни неща!

The Morning Toast Podcast – Днешният епизод за горещи теми, включително E! Съобщението за новини, че шоуто ще бъде напълно отменено (времената са превключени малко напоследък, но сега свърши).

Сочна лъжичка с Хедър Макдоналд – Интервю с капитан Санди от подложката Средиземноморие

Още видеоклипове

0 секунди от 7 минути, 26 секунди

След това
Получих тест на Covid-19
05:16

На живо
00:00
08:21
07:26

– 1/4С фъстъчено брашно

– 1/4в овес

– 1/2С яйца за яйца

– 1/4С бадемово мляко

– 1/2 ч. Л. Сода за хляб, бакпулвер

– тире от сол, канела, чиа семена

*Мисля, че това прави доста малка порция, така че следващия път вероятно бих използвал 1/2 чаша брашно и овес и съответно да увеличи останалите съставки.

Смесих го в блендера, приготвих го в тиган и долях с банани, малини, бадемово масло и сироп.

Сервира се с ледено кафе и няколко откраднати хапки от яйцата на Бен?

Забравих колко много ми хареса малини! Yum!

Вчера Бен и аз се осмелихме на майка ми за посещение. Бях в екстаз да видя Рокси.

Бен беше в екстаз, за ​​да види узрели авокадо от дървото на майка ми. Той не е най -големият фен на ядковото масло (знам, не мога да повярвам, че се влюбих в него), така че това е една от малкото здравословни мазнини, които мога да вкарам в него.

Той просто го реже наполовина, добавя сол и яде с лъжица. Мисля, че той е пристрастен. Преди да заминем за майка ми, имах голяма салата с тонове произволни гарнитури и фъстъчен дресинг на TJ. Не знам това беше нещо като втори обяд, нещо като голяма закуска …

Плюс някои много повече зайчета на Ани, преди да дам останалата част от кутията с надеждата, че мога да контролирам желанието си за сладки малки бисквитки във формата на зайци, без да преминавам през тегления.

Моята мама и аз обикаляхме кучетата и след това си сътрудничихме на вечеря – риба, ориз и салата.

Никаква събота през септември не е пълна без пътуване до местното самообслужване за замразено кисело мляко. Най -близката до майка ми е Blizzberry.

Взех няколко различни вида Fro-Yo и отидох в града на гарнитурата. Мисля, че всичко е свързано с гарнитурата!

Малкият ми брат, Мат, се побърка и с гарнитурата. Ето как се търкаляме в Пико.

Сега трябва да стигна до уча. Тази седмица имам два теста и все още наваксвам от пропуснатата си седмица на училище! Също така се надявам да почистя малко днес, това място е бъркотия! Като смущаващо разхвърляно?

www.nataliedee.com

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

наскоро взех фъстъчено брашно от Trader Joes. Оттогава съм в екстаз. Накрая тази сутрин направих дългоочакваните си палачинки с фъстъчено брашно. Рецепта: Най -актуалните ми видеоклипове Подкаст резюме от 6 август И ето нов видеоклип с бърз резюме от 3 подкаста, които слушах вчера. Подкасти рецидивиха: Драматичният клуб – Епизод на април 2018 г. за…

Leave a Reply

Your email address will not be published.