Опаковане за Ню Йорк Маратон

Здравейте, когато за последно говорихме, ви разказвах как точно съм паднал на простия 4 мили на тази сутрин. Някой друг открива ли е иронично, че мога да измина 3 мили, чета посетител на Google на телефона си, но не може да изтече 4 мили, без да се срине?!

Днес залепих коляното си 2 пъти, както и взех Ибупрофен тази сутрин. Засега е малко твърдо, в идеалния случай няма да се влоши за една нощ.
Последните ми видеоклипове

Златният ретривър няма да вземе хапчетата си!

Още видеоклипове

0 секунди от 2 минути, 19 секунди

След това
Получих тест на Covid-19
05:16

На живо
00:00
08:21
02:19

Вечеря: На случаен принцип жадувах тиква от спагети за вечеря, така че направих огромен стек от него. Удряйте мястото.

Приготвих смляна пуйка с лук, гъби, както и подправки. Но, полудях малко с люспите от червения пипер, така че добавих чаша гръцко кисело мляко, за да тонизира топлината.

Бен беше сервиран с юфка от Втората световна война, както и откраднах от тях. Добре беше, но тази вечер се занимавах с тиквата за спагети!

След вечеря започнах да опаковам за Ню Йорк Маратон. Вегас вярва, че играя игра, когато рисувам куфара си.

Да, играта се нарича „Вземете козина на всички неща, които току -що измих“. Той печели. Губя.

Моят герой „Тип С“ не е супер анален за детайлите, пренасичането, конкурентоспособността или предоставянето на F като цяло. Но имам голям стрес и безпокойство, които ме задействат или да пият или Б.) да взема пуни.

За да опитам, както и да предотвратя и двете неща, аз направих дълъг списък за опаковане за събитията през този уикенд. Точно тук е …

Списък за опаковане на маратон в Ню Йорк:

Информация за полета

Информация за състезанието

Маршрут

Състезателно облекло:

Козирка

Спортен сутиен

Риза

Каприс

Чорапи за компресия

Обувки

Слънчеви очила

ipod

Garmin/Charger

Горивен колан, баги, хартиена кърпа

Найлонови торбички

Яке

Ръкавици, Beanie

Слънцезащитен блок

Четка

Гумени ленти

Улични дрехи:

2 чифта дънки

2 пуловера

сутиен

Удобни панталони

Ботуши

Оранжево яке, риза

Грим

PJS

Други:

Тоалетни принадлежности

Отстранител на грим

Камера

Лаптоп

Зарядно за телефон

документ за самоличност

Възглавница за шията

Хапчета, лекарства

Каубойци, както и свирка <- напълно част от всяко пътуване, което предприемам Не успях ли да си спомня нещо?! P.S. - Към момента маратонът от Ню Йорк е включен, както и аз се подготвям да отида. Ако получа какъвто и да е вид актуализации, в противен случай ще ги споделя възможно най -скоро. Ing е основният спонсор на състезанието, но NYRR организира събитието. По -рано днес много статии заявиха, че състезанието ще се случи в неделя, така че засега продължавам. Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял Продължавайте с тези: 10 най -добри снимки от Бостънския маратон през уикенда 1 10 най -добри снимки от Бостънския маратон през уикенда 1 Boston Marathon Weekend Recap. Забавно от изложението на Бостънския маратон, храна, повърхностна линия, бягане, както и хотел. BAA 5K състезание, както и среща Състезателен ден сутрин подготовка, както и безплатен PDF Състезателен ден сутрин подготовка, както и безплатен PDF Точно как да се подготвите за вашия контролен списък за състезания, както и за съвети за сутринта на бягането. Това, което правя, както и ям преди полумаратон. Ха Опаковане за Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend Опаковане за Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend Опаковане за бягането на Disney Wine, както и за вечери на Half Marathon Weekend. Какво опаковам, за да провеждам състезанието от 13,1 мили Пуснете DisneyСъстезателен ден Опаковка Списък БЕЗПЛАТНО Печат PDF Изпълнете Disney Race Day Packing List БЕЗПЛАТНО Печат PDF Списък за опаковане на безплатни състезания на Disney Race Weekend. Walt Disney World Marathon, Half, 10K, както и 5K списък за опаковане на състезания. Бягане на остров Марко Флорида 2021 Бягане на остров Марко Флорида 2021 Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на съвети за пътуване, както и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и Лас Вегас храна, както и снимки на хотел Париж от The Half Marathon Weekend Лас Вегас храна, както и снимки на хотел Париж от The Half Marathon Weekend RNR Лас Вегас съвети за пътуване на половин маратон. Какво да ядем снимки на хотел в Париж, както и най -добрата храна, както и коктейлите. Бързо tr ⚡ от Shareaholic .

Здравейте, когато за последно говорихме, ви разказвах как точно съм паднал на простия 4 мили на тази сутрин. Някой друг открива ли е иронично, че мога да измина 3 мили, чета посетител на Google на телефона си, но не може да изтече 4 мили, без да се срине?! Днес залепих коляното си 2 пъти, както…

Leave a Reply

Your email address will not be published.