Sweet Relish

Дори не ви казах с думи, като се има предвид, че този уикенд направих мълчалив съботен пост – но този уикенд излязох в Ел Ей за рождения ден на моя приятел Лиза и имах взрив!

Наехме лимузина и пихме шампанско, всички фантазии като …
Най -актуалните ми видеоклипове

Неортодоксална книга и преглед на Netflix
Преглед на серията Book & Netflix – Unorthodox. Добро слушане – поредица за преглед на книги, подкаст и визуална наслада.

Още видеоклипове

След това
Маратон тренировъчен ден 4
01:21

На живо
00:00
08:21
07:28

… Използвах удоволствие от шотландски и водка извън стъклени контейнери, които са трудни за задържане / преминаване в движещ се автомобил, така че бях покрит с шотланд

Първата спирка бяха вина от Малибу.

Пиехме бяло вино и донесохме закуски, за да се наслаждаваме, докато се мотаем. Някой донесе тези манго цветя от Тайланд. Колко хубаво, нали?!

Втора спирка беше Лолас …

В този момент се срещнахме с останалата част от групата … Прекалено дълго се има предвид, че съм се мотал с моите хора!

След това се върнахме в къщата на другия ми приятел, за да се приготвим да излезем.

Носех рокля с полка, която получи много коментари. Не знам дали е така, защото бяхме в хипстърската сцена на Weho или всички бяха пиян или какво, но имаше много разговори „трябва да говорим за полка точки…“.

И когато споделих снимките си в Instagram, няколко от вас попитаха и за роклята. За съжаление, това е старо, така че нямам представа къде съм го получил?!

И там идва този нов сайт за сладка наслада – това е като Pinterest за пазаруване. Можете да направите списъци с неща, които искате / харесвате – но ритникът е, че можете да ги получите направо от този сайт, така че да е много по -ефективен.

И така, ако бях умен и имах тази рокля в списъка си, ще ми бъде лесно да ви насоча точно до мястото, където го получих. Но поне научих урока си за следващия път, нали?

Току -що открих Sweet Relish наскоро и засега просто имам списъци за бягане, готвене, спалня и сега рокли!

Изкопавам го, защото мога да бъда малко импулсивен с пазаруването, но правенето на списък на всичко, което искам, ми помага да приоритизирам това, което искам много и само да получа това.

Добавих няколко приличащи рокли на полка точка на страницата си с рокля, надявам се, че е достатъчно близо.

Както и да е, ако това е чайът ви с чаша – вижте Sweet Relish и следвайте моите списъци. Сайтът току -що започна ноември 2012 г., така че приятелите ви може да не са на него, но можете да поканите приятели, след като се регистрирате и следвате и взаимните си.

ВЪПРОС: Правите ли много от вашия дом / пазаруване на дрехи онлайн или в магазина?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

Това, което ядях в Epcot след бялото вино и обядвате полумаратон

Това, което ядях в Epcot след бялото вино и обядвате полумаратон

Това, което ядох по време на бягането на Disney Half Marathon Weekend. Резюме на дневника на храната на моята диета, докато пътувам до полумаратон

Моят списък с коледни желания 2021

Моят списък с коледни желания 2021

Моят списък с ваканционни желания с връзки към това, което се продава в Кибер понеделник. Идеи за подарък за бегач за 2021 Коледен сезон

Бягай Wordle – 1

Бягай Wordle – 1

Безплатна игра на Wordle за бегачи. Как да играете Wordle, връзки към играта и специална игра, направена за бегачи, които можете да играете

бяло вино и вечеря на полумаратон за вечеря резюме

бяло вино и вечеря на полумаратон за вечеря резюме

Пуснете Disney Half MaratHon Race Recap. Бяло вино и вечеря на полумаратон 2021 Идеи трикове и преглед на 13,1 мили

Изпълнете Disney Race Day List безплатно печат PDF

Изпълнете Disney Race Day List безплатно печат PDF

Безплатен списък за опаковане на състезания на Disney Race Weekend. Световният маратон на Walt Disney, половин, 10K и 5K състезателен списък.

Опаковане за Run Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Опаковане за Run Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Опаковане за бягането на бялото бяло вино и състезанието за полумаратон на полумаратон. Какво опаковам, за да провеждам състезанието от 13,1 мили

⚡ от Shareaholic

.

Дори не ви казах с думи, като се има предвид, че този уикенд направих мълчалив съботен пост – но този уикенд излязох в Ел Ей за рождения ден на моя приятел Лиза и имах взрив! Наехме лимузина и пихме шампанско, всички фантазии като … Най -актуалните ми видеоклипове Неортодоксална книга и преглед на Netflix Преглед…

Leave a Reply

Your email address will not be published.