Излезте в Idea World Fitness Convention

Здравейте! как си? Опитвам се да завърша този пост и да изляза на вратата до Лос Анджелис за конференцията за идеи! Правя последна тренировка с Гунар Питърсън като част от партньорството ми с Propel и се вълнувам. Също така ще видя приятелите си и се наслаждавам на забавление #blogfest!

За щастие Idea World е в Южна Калифорния през последните няколко години, така че сега успях да отида няколко пъти.
Последните ми видеоклипове

4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
СТАНДАНЕ НА АБС тренировка, която можете да направите у дома. Никакви основни упражнения за оборудване, които можете да направите, изправяйки се преди или след бягане. Бързи уроци за 5 тренировки се движат за силно ядро ​​и да предизвикат баланса ви.

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 31 секунди

След това
Съвети за маскиране на маски за бягане и ходене навън
07:15

На живо
00:00
08:21
04:31

Миналата година беше в Анахайм и аз бях на панел с PB пръсти и фитниста.

И излязох на вечеря и имах забележителна храна и много вино <- винаги си спомням това, което ядях навсякъде, всеки ден. Аз съм странен. Годината преди да е била в Ел Ей (същото място като тази година). Тази сутрин тръгнах на пътя за бягане и бях щастлив да спра на воден фонтан, където направих малко приятел на дете. Той всъщност не разговаряше с мен, но продължаваше да се приближава и след това направи крачка назад и отново се появи. Беше супер сладко. Закуската беше любезност на Veestro, услуга за доставка на вегетарианска храна. Ще говоря за това по -късно! Обядът беше салата от зеле с Темпе ... И аз отпивам от Spark цял ден. По -конкретно, Fruit Punch Spark е най -новата ми мания. В други забавни новини ... Започнах модулите за сертифицирането на здравните коучинг с интегративно хранене! Те имат приложение, за да мога да науча и да проуча в движение. Това е сериозно перфектно. Добре, трябва да отида! До скоро. Въпрос: Спомняте ли си какво сте яли в миналото? Какво правехте преди година тази седмица? Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял Продължавайте с тези: Най -добрите алтернативи на конуса на срама за кучета Най -добрите алтернативи на конуса на срама за кучета Най -добри алтернативи за конус на срам за вашето куче след операция. Опции за мека яка, за да предпазите кучето си от облизване на рани и Сух шампоан, здраве на червата, бягане в Канада и още въпроси от IG истории Сух шампоан, здраве на червата, бягане в Канада и още въпроси от IG истории Здравейте! Отговарям на вашите въпроси от Instagram за бягане, хранене, красота и здраве на червата - каква комбинация от теми ние c Бягане на остров Марко Флорида 2021 Бягане на остров Марко Флорида 2021 Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на съвети за пътувания и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и Най -доброто от годината състезания, бягане и рецепти! Най -доброто от годината състезания, бягане и рецепти! Колко мили бягах тази година. Най -добрите състезания и съвети за бягане всичко в една публикация! Вижте общия брой на километра и кало Топ 11 части на Hamilton Musical Топ 11 части на Hamilton Musical Топ 11 най -добри цитати от Хамилтън и любимите ми части от виждането на Хамилтън мюзикъл лично в панталони в Лос АнджелисЗлатният ретривър няма да вземе лекарството си Златният ретривър няма да вземе лекарството си Златният ретривър няма да яде хапчетата си. Опита се да сложи лекарството си в хот -дог, пиле и той знаеше! Той дори няма да яде ⚡ от Shareaholic .

Здравейте! как си? Опитвам се да завърша този пост и да изляза на вратата до Лос Анджелис за конференцията за идеи! Правя последна тренировка с Гунар Питърсън като част от партньорството ми с Propel и се вълнувам. Също така ще видя приятелите си и се наслаждавам на забавление #blogfest! За щастие Idea World е в…

Leave a Reply

Your email address will not be published.