Fit Food Review TJ’s PB & J Greek Koulect Vlog

Здравейте! Как върви? Съжалявам, ако всъщност малко ми харесвате и сте забелязали, че публикувам по -малко. Уча се да бъда здравен треньор и правя програмата за интегративно хранене. Заемането на част от времето, което бях публикувал, така че го отстъпих веднъж на ден.

Добрата новина е, че досега много обичам програмата и се уча толкова много. Изяждам цялата тази информация (не е предназначена за каламбур) и се намирам да кимвам, докато слушам лекции или казвам на мама за нещо ново, което научих през цялото време.
Най -актуалните ми видеоклипове

4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
СТАНДАНЕ НА АБС тренировка, която можете да направите у дома. Никакви основни упражнения за оборудване, които можете да направите, изправяйки се преди или след бягане. Бързи уроци за 5 тренировки се движат за силно ядро ​​и да предизвикат баланса ви.

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 31 секунди

След това
Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
06:05

На живо
00:00
08:21
04:31

Така или иначе. Да. Все още блогвам ежедневно, но вероятно само веднъж на ден много от времето, в зависимост от живота и други неща.

Нека да стигнем до него! Снощи направих много случаен, но вкусен разбъркване с яйца и бадемови плъзгачи.

И тази сутрин не можах да реша между пюре или овесена каша, така че имах и двете. работи за мен.

Пробвали ли сте новата Quaker Steel Cut Oats? Обичам текстурата на стоманената овесена каша, така че бях всичко за това.

В моя зелен пюре: Замразеният банан, шепа спанак, половин лъжичка протеин на прах, лед, бадемово мляко.

Тази седмица съм на ролка с видеоклипове! Направих още един преглед на Fit Food Vlog за споделяне. Това е за новото фъстъчено масло на Trader Joe и гръцкото кисело мляко.

Fit Food Review – фъстъчено масло на Trader Joe и гръцко кисело мляко от желе

Въпрос: Опитахте ли това кисело мляко вече? Нещо друго ново трябва да проверя?

Харесвате ли овесени ядки? Стоманен нарязан овес?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Здравейте! Как върви? Съжалявам, ако всъщност малко ми харесвате и сте забелязали, че публикувам по -малко. Уча се да бъда здравен треньор и правя програмата за интегративно хранене. Заемането на част от времето, което бях публикувал, така че го отстъпих веднъж на ден. Добрата новина е, че досега много обичам програмата и се уча толкова…

Leave a Reply

Your email address will not be published.