Rock N Roll Los Angeles Half Marathon

Тази сутрин се събудих преди 5 часа сутринта, за да тръгна на пътя 2 часа преди полумаратона на Хелоуин на RNR в Ел Ей. Лос Анджелис е на около 50 мили северно от мен, така че разбрах час за шофиране там, както и час, за да паркирам/да стигна до началото.

Летях по магистралата нагоре, докато стигна до изхода за състезанието. Тогава нещата се побъркаха. Кратка история: Седях на магистралата край Ramp Bridge за 45 минути, вдигайки се. Урок: Ето защо се ожениш или се сдобиеш с приятел, за да може някой да те кара толкова добре, колкото можеш да изскочиш от превозното средство, както и да ходиш до началото.
Последните ми видеоклипове

Златният ретривър няма да вземе хапчетата си!

Още видеоклипове

0 секунди от 2 минути, 19 секунди

След това
СЪВЕТ СЪВЕТ ОСТАВЕТЕ ЗДРАВИ По време на огнището на Covid19
02:25

На живо
00:00
08:21
02:19

По някакво коледно чудо на Хелоуин, което стигнах до там, открих място за паркиране на автомобили, ударих банята, както и успях да вляза в Corral 5, за да бягате.

Състезанието стартира / завършва в LA Online, както и в района на Essential Center. Мисленето за тези места е проектирано да държи огромни тълпи, вярвах, че дилемата на магистралата е странна.

Исках да го приемам просто на това състезание, но не се доверявам да бягам умно. За щастие (??) моят iPod не работеше, така че нямах музика, която да ме изпомпва. По този начин тичах консервативно.

Също така аз счупих Race Role №1 – не пробвайте нищо ново в деня на състезанието.

Мислех да използвам компресионни чорапи за маратона Ing NY, но никога не съм ги използвал за бягане (само за възстановяване). Затова го опитах днес! Знам, аз онлайн на ръба. (Скоро ще споделя мислите си за това.)

Тъй като се опитвах да се насладя на състезанието, реших да изгоня телефона си на Mile 9, както и да направя няколко снимки. Никога не правя това !!! Уау – днес наистина се чувствам фистия!

Завърших за по -малко от 2 часа, искам да заявя 1:57, както и да се почувствах страхотно! На миля 12.2 разбрах: „Ей, имаш телефона си, за да може да го използваш за музикален гений!“ Слушах 2 мелодии, както и тогава състезанието приключи.

Щом прекосих повърхностната линия, се отправих към кабината за шоколадово мляко за някои освежителни напитки. По някаква причина млякото шоколадово мляко е 10 пъти по -вкусно след бягане. Проверете зареждането с екип за повече информация.

След това, задоволих няколко посетители – Здравей Моника, както и Ан! както и се насочи към VIP палатката. (Вкарах VIP китка от ing.)

Доста е прекрасно – те имат храна, бира, както и шампанско, както и маси за хора, които да се отпуснат, както и да се мотаят.

Обиколих масата за храна, възхищавайки се на всички вкусотии, преди да копая …

Доволен съм от моите партньори #ingclassof2012 в престъпно престъпление Дейв, както и Стив там!

Взех вафла, плодове с малко гранола, яйчен бурито, както и тази невероятна тиквена бисквитка. За съжаление не усещах бурито, както и само отхапах бисквитката, но не успях да си спомня за това, когато отидох на гледането на концерта.

Виждате ли? Гледахме шоуто след състезанието от задкулисието.

Забавното в това състезание е, че е точно преди Хелоуин, както и толкова много хора, облечени! В края имаше конкурс за костюми, както и аз получих няколко фантастични снимки на най -добрите претенденти. (Посетител беше в този конкурс – моля, нека разбера кой сте!)

Трябва да осигуря огромен вик на RNR за работа с ASPCA, както и за мотивиране на осиновяването на домашни любимци. Те имаха кученца, както и осиновяване на фестивала на Surface Line!

Беше забавно да се мотаем с моите момчета от Ню Йорк днес! Всички ще се задоволим още веднъж в Ню Йорк след по -малко от седмица! Луд.

След състезанието се насочих към майка ми (която живее много по -добре в Ел Ей) за посещение. Но първо направих малко спиране на предпочитаното от мен място за старо нокти. Беше много дълго!

И моят успех танц … зърнени култури, както и диня. Да приятелю.

Сега това е просто огромно отброяване до Ню Йорк. Време е за почивка, въглехидрати, както и надеждата Санди отдавна няма, преди да стигна до там!

Въпрос: Ако щяхте да се ровите за състезание – какво бихте били?

Бих бил костенурка, за да си отделя време.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

МаI л

Дял

Продължавайте с тези:

AFC Half Marathon Race Recap, както и снимки

AFC Half Marathon Race Recap, както и снимки

Най -добрите резултати на полумаратон в Америка (Сан Диего), както и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

Surf City Half Marathon резултати, както и резюме

Surf City Half Marathon резултати, както и резюме

Surf City Marathon, както и резултатите от полумаратон, както и резюме. Снимки, както и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън

OC Half Marathon резултати, както и топ 13 акцента

OC Half Marathon резултати, както и топ 13 акцента

OC маратон, както и резултати от расата на полумаратон. Оранжева регион Резюме, както и най -добрите части от бягането на 13,1 мили. дисконтови ставки за други

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме, както и преглед. Ървайн наполовина лудо полумаратон, както и оценка на състезанието, както и съвети за

Ако разтягате или се разточете след пробег, както и OC Half Marathon Recap Podcast 79

Ако разтягате или се разточете след пробег, както и OC Half Marathon Recap Podcast 79

Резултати от полумаратон на OC, както и резюме. Съвети за деня на състезанието, както и оценка на курса. както и да се търкаля пяна спрямо разтягане – което е b

Rock N Roll San Diego Half Marathon 13 акцента от състезанието!

Rock N Roll San Diego Half Marathon 13 акцента от състезанието!

Rock N Roll San Diego Half Marathon Results, както и резюме. Програмата за изпълнение, както и акцентите от състезанието! VIP опит a

⚡ от Shareaholic

.

Тази сутрин се събудих преди 5 часа сутринта, за да тръгна на пътя 2 часа преди полумаратона на Хелоуин на RNR в Ел Ей. Лос Анджелис е на около 50 мили северно от мен, така че разбрах час за шофиране там, както и час, за да паркирам/да стигна до началото. Летях по магистралата нагоре, докато…

Leave a Reply

Your email address will not be published.