ПОМОГНЕ! Счупих пръста си

Е, случайно завърших 2015 г. с гръм! Както и под това искам да кажа, че вчера си ударих пръста на пръста си толкова беден. Първият път беше на крака на тежък дървен стол. Тогава аз бях в дома си сам, както и чух шум, както и получих толкова, колкото да проверя върху него, както и да си ударих пръста на ръба на огромната стара дървена масичка за кафе.

Сега наистина изглежда по -лошо. Постепенно стана по -възпалено, както и по -лилаво, както и денят. Това не е краят на света, но това е краят на моето щастие, тъй като аз онлайн да бягам. Аз съм опустошен.
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 6
Ден на тренировки с маратон 6. Участие на актуализация на блога.

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 19 секунди

След това
Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
06:05

На живо
00:00
08:21
01:19

Поставих го в огромна купа с ледена вода за известно време. Взех малко ибупрофен.

След това направих очевидното следващо нещо, което телефонно обаждане 911 Отидете в Instagram, както и поискайте помощ. Не разочаровахте, тъй като получих много практически съвети.

Полезни съвети включени:

kathm31ice…. В чаша…. С алкохол. както и може би да хвърлите малко и на пръста, не може да се нарани

Rafitarrue яде тамали сутрин, пица за обяд, както и тако за вечеря, в продължение на 3 дни. Това е изключително страхотно лечение

mish_sloan лед, ibuprofen, малко вино, както и носете защитни обувки само в ситуация, в която случайно го забивате трети път? Въпреки това най -значително вино

AlisonFarageBuddy го залепва към следващия пръст за опора (поставете памучна сфера на лил между тях, за да предотвратите всякакъв вид проблеми с кожата). Лед, както и кота.

megan.little.50ice, както и arnica. От почти истински док … още 4 документа!

Ти си най-добрия!! Кажете благодаря на вас.

За да се разсея от болката, както и аз се отправих към дома на сестра му за вечеря.

Тя получи значителна торба с пресни миди! Имахме миди в сос от чесново масло, юфка, както и някои супер здравословни екологични приятели от градината й.

Десертът беше Conton Candy с любезното съдействие на новата машина за бонбони за момчета, която получиха за Коледа. (Това е на заден план.)

Frasier е толкова приятелско коте!

Избягах се с Алида, както и с Дъг кучето, докато правеха бонбони от памук.

Бен се опита да направи пистата яде повторение с бебето. бебето яде повторение?

И в къщата на метода спряхме за доставки, за да подпомогнем нещастния ми повреден пръст. Голяма част от съветите, посочени да го „увиват“, което означава, че го увивате до пръста до него, за да го поддържате директно, както и стабилно.

Опитах опаковките на пръстите на краката тази сутрин, но не се получи изключително добре. Тъй като това е моят Pinkie Toe, това е малко, както и обвивката на пръстите на краката е малко дълга за него. Опаковката на пръстите на пръста стърчи малко, както и аз вярвах, че ще навреди още повече, за да има тази допълнителна възглавница, тъй като пръстът ми вече е толкова подут. Използвах лентата, за да я увиня вместо това. Лентата работи добре, но въпреки че е водоустойчива, това не е доказателство за „Флорида, изпотяване на Флорида, се опитва да тича“. Прочетете: В крайна сметка се движеше малко, но свърши работата.

И така, наистина успях да тичам на него тази сутрин. Все още боли за първата миля, но или болката си отиде, или изтръпна (напълно не съм сигурен кое).

Вярвам, че е тъпо да тичаш върху него, ако боли (или да работиш на всякакъв вид наранена част на тялото), но отчаяно се нуждаех от ендорфините. Отчаяно. вярвай ми.

Сега ще го залепя за 10 минути, както и ще го повдигна, докато отговарям на имейли. Ако се влоши, няма да тичам утре. Ако стане много по -добре, най -вероятно все още няма да се кандидатирам, тъй като е ден за почивка. Ха!

Въпрос: Имате ли някакъв вид магически съвети за мен, както и за пръста ми? Помогне!

Това ли ви е станало ??

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Е, случайно завърших 2015 г. с гръм! Както и под това искам да кажа, че вчера си ударих пръста на пръста си толкова беден. Първият път беше на крака на тежък дървен стол. Тогава аз бях в дома си сам, както и чух шум, както и получих толкова, колкото да проверя върху него, както и…

Leave a Reply

Your email address will not be published.